Malgrat que les previsións de l’oratge no eren gens bones, nou intrepits I veterans senderistes del SEV Guaita, aquest diumenge hem fet una magnífica ascensió al Moncabrer desde la font de Mariola. Camí de la Foia plana hem fet acopi d’aigua a la font del Cirer. Desprès d’un mosset hem fet cim a les 11h 20 min, 2h justes desprès d’eixir dels cotxes. Llarga travesa desde el cim fins a la cava arquejada I a partir d’açi recorrent tota la carena de la serra que corona la valleta d’agres pel sud I gaudint de magnífiques vistes hem arribat a la cava de D. Miguel. D’açi en avant hem remontat fins al Portin, vertex geodèsic poc important, però amb unes vistes magnífiques. Desprès de pasar per la cava del Portin o Taulellets I visitar la roca dels Taulellets, hem fet cap als cotxes on hem gaudit d’un magnífic apat i desprès a casa. Sense ploure.

Dades técniques:
Hores de marxa: 6
Distància: 16 km
Desnivell: 705 m de pujada i altres tants de baixada.
Recorregut prou sencill amb alguna dificultat técnica entra la cava arquejada i el Portin degut a sòl de lapiaz. Res que no siga superable

2 comentarios en «Montcabrer desde la Font de Mariola»
  1. Una excursió per coret de la serra Mariola, gaudint de massos, fonts, cim, caves i Natura, sobre tot Natura.
    Una Natura que, malgrat la sequera que pateix el Pais Valencià, esta obstinada en vestir les millors garlandes de primavera.
    Gràcies Manolo la teua implicació ens ha omplit la boca del flaire de la farigola, sàlvia, camamirla, espigol, romani… els ulls de la flor de l’estepa i el cor d’un goig que romandrà, al menys, fins la propera excursió que tingues a bé organitzar.

  2. Mol bonica l’excursió , la zona ixa un encant ,les caves espectaculars la companyia lo millor el guia mol géneros en cada moment, el dia perfecte ni fred ni calor.
    Gràcies i fins la proxima

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *