Este diumenge hem realitzat l’ascensió al Motrotón, al ser un cim aïllat vam poder disfrutar...
Este diumenge hem realitzat l’ascensió al Motrotón, al ser un cim aïllat vam poder disfrutar d’unes àmplies vistes panoràmiques.
Vam tindre alguns dubtes a l’inici ja que pareix que les indicacions que portàvem no coincidien amb la senda que s’ha traçat i els senyals que apareixien al principi van desaparéixer.
No obstant aconseguim trobar-ho i realitzar l’ascens sense majors problemes.
Interessant la informació que es facilita al cim, de la direcció i la distància a què es troben el Pol Sud, el Nord, l’Everest i alguns cims mes per si algú s’anima.
Vam descendir cap al coll de Motrotón per a continuar per la llarga carena que s’estén a l’oest, trist paisatge arrasat pels incendis, al final del mateix en una agradable pineda vam poder menjar a l’ombra.
Vam descendir cap a la Rambla de l’Horteta per a tornar, al ser la vessant d’ombria l’ambient és totalment diferent, pins a un costat i a l’altre i zones de cultiu, malgrat d’alguna desorientació pel fet que en alguns trams la senda es trobava interrompuda per pins caiguts, aconseguirem enllaçar amb la senda SL 164  per arribar a Yátova.

Fotos, Agustín i Miquel