Este diumenge hem realitzat l’ascensió al Motrotón, al ser un cim aïllat vam poder disfrutar d’unes àmplies vistes panoràmiques.
Vam tindre alguns dubtes a l’inici ja que pareix que les indicacions que portàvem no coincidien amb la senda que s’ha traçat i els senyals que apareixien al principi van desaparéixer.
No obstant aconseguim trobar-ho i realitzar l’ascens sense majors problemes.
Interessant la informació que es facilita al cim, de la direcció i la distància a què es troben el Pol Sud, el Nord, l’Everest i alguns cims mes per si algú s’anima.
Vam descendir cap al coll de Motrotón per a continuar per la llarga carena que s’estén a l’oest, trist paisatge arrasat pels incendis, al final del mateix en una agradable pineda vam poder menjar a l’ombra.
Vam descendir cap a la Rambla de l’Horteta per a tornar, al ser la vessant d’ombria l’ambient és totalment diferent, pins a un costat i a l’altre i zones de cultiu, malgrat d’alguna desorientació pel fet que en alguns trams la senda es trobava interrompuda per pins caiguts, aconseguirem enllaçar amb la senda SL 164  per arribar a Yátova.

Fotos, Agustín i Miquel

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *