El Aragüells es un cim modestet en quant a alçada 3048 metres “solament”.
Comparat amb els colosos Aneto, Posets o el Perdido, sembla un passetjet.
Però res més lluny de la realitat, El Aragüells no es deixa culminar facilment.
Des del camping de Senarta, el dissabte 25 d’agost del 2018, agafarem l’autobus, que vingué en retard, i ens pujà al puente de Coronas 1970 metres, des d’ahi “sols” ens quedaven 1000 metres de desnivell,
Fins als ibons de Coronas la senda estaba prou ben indicada i accesible, però a partir del coll la cosa se’ns complicà.
Una infame pedrera de blocs de totes les grandaries ens retaven a pujar-los, allà dalt el cim semblava riures de nosaltres i d’altre costat ens animava a continuar.
En el cim no hi ha res, ni creus, ni banderetes, ni bústia, solament un muntó de pedres que indicaven que allò era el més alt que eixe dia pujariem. Pero l’espectacle que l’Aragüells ens tenia reservat era magnific. L’Aneto, els coll de Corones amb els ibons, el cordal del Maldito i l’agulla Juncadella, l’ibon de Cregüeña amb el Perdiguero i una baixada de pànic que ens esperava animada per un nuvol negre que venia cap a nosaltres.
Amb no pocs dubtes per seguir el cami més fàcil arribàrem als ibons i des d’alli a baix ja fou més senzill, menjant gerds i nabius silvestres arribarem al parking del bus que ens tornaria a Senarta.
Era el primer tres-mil d’Amparo Tomás, ella va elegir eixe cim, o pot ser el cim la va elegir a ella, siga com siga, i amb l’imprescindible ajuda d’Amparo Moscardó i Miguel, la xica ja té el desig complit.
Ara a pel pròxim !!
Us deixe algunes fotos i un enllaç per si voleu veure el video en YouTube 
5 comentarios en «Pujada al Aragüells, el primer tresmil d’Amparo»
  1. Enhorabuena!! Amparo tu primer tres mil ahora ya sabes el esfuerzo que supone y la satisfacción que produce haberlo conseguido.
    Una vez comienzas despiertas las ganas de subir del próximo.

  2. Enhorabuena!! Amparo tu primer tres mil ahora ya sabes el esfuerzo que supone y la satisfacción que produce haberlo conseguido.
    Una vez comienzas despiertas las ganas de subir del próximo.
    Por cierto el vídeo está muy chuli.

    P.D: repito el mensaje solo a medias

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *