El passat diumenge 14 un grup d’amics de la Colla anarem a Andilla.
L’excursió l’havia organitzada l’ajuntament d’aquell poble dels Serrans per donar a conèixer el PRCV 449, un nou sender que s’havia homologat.
Eixírem amb autobusos des de València a les 8 del matí.
El responsable era Javier Espinosa que ens acompanyà en tot moment per camins recuperats que unien la població d’Andilla amb les aldees d’Ossets i Pardanchinos.
Eixirem d’Andilla cap a Ossets amb molt de fred com era d’esperar donat l’època i la zona. En Ossets ens esperava un bon esmorzaret per a agafar forces i continuar un parell d’horetes més cap a Pardanchinos, alli ens va recollir l’autobús que ens retornaria a Osset on l’organització ens havia preparat una olleta xurra i embotits dels Serrans, tot un luxe per als ulls i el paladar, demà començarem la dieta.
L’afluència de gent superà les previsions de l’organització, per la qual cosa molta gent després d’apuntada es quedà sense lloc, malgrat i tot l’organització fou perfecta i l’atenció molt esmerada, des d’ací un reconeixement a l’ajuntament d’Andilla per l’esforç que està fent en donar a conèixer el seu patrimoni, tot i que a ran de l’incendi de 2012 la seua massa forestal es va reduir en més d’un 60%, la zona te atractius culturals, històrics, mediambientals, gastronòmics… que mereixen la pena visitar.
Us deixe algunes fotos record d’aquets dia.
2 comentarios en «Andilla-Osset-Pardachinos»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *