Pense que el blog és un espai dinàmic, obert i viu, on cadascú pot donar regna solta a les seues aptituds introduïnt tota mena de comentaris.

Avui vull fer una observació sobre el butlletí que regularmet edita La Colla per als seus membres, un butlletí on, igual que en el blog, cap tota col·laboració que hom puga fer sobre qualsevol tema, no solament el muntanyenc,que és el que habitualment ens uneix, si no sobre tot allò que pensem que pot ser interessant.

Vull lloar la tasca de Mª Luz, Joan i Miquel, però també la de tots aquells que col·laboren farcint-lo amb els temes més diversos i, a quin, més interesants.

És un luxe comptar amb professionals de la medicina com Joan i Jorge amb experts muntanyencs com Rafa i Rosendo amb l’entusiame d’una enamorada gallega com Teresa Fernández, els delicats i exquisids consells gastronòmics d’Anna, amb un entusiasta de l’astronomia com Ángel i les aportacions botàniques de les nostres expertes Teresa Casquel i Amparo; és un enriquidor plaer llegir els seus articles. Comprenc a Guillermo quan diu qué és una satisfacció per a ell pertanyer a la Colla de Senders, a mi em passa el mateix.

Vull animar-vos per a que el nostre butlletí, al igual que el quadern de rutes, siga cada vegada més un mitjà per transmetre les nostres inquietuds, un espai on puguem desenvolupar allò que ens bull al cap i un vincle que ens permeta unir-nos cada dia més, no solament com a companys d’una secció d’un club excursionista, si no, com diu el nostre president, un grup d’amics.

Enhorabona a tots

Un comentario en «El Butlletí de la Colla»
  1. Que alguien se tome la molestia de escribir algo sobre un tema que le interese para el Boletín, ya tiene mérito, pero que Emili nos lo muestre en el blog y agradezca la colaboración, así como se anime a continuar en esa línea, también ha sido una muy buena idea.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *