Fontanars dels Alforins, per Joana Estellés

Arribada a Fontanars (aproximadament 09:30). Esmorzar (caferet, tallat, etc.). És millor fer-ho al començament, no parar i perdre  temps.

Caminada fàcil per la zona baixa, plana de la Serra de la Umbría (entre bancals de vinyes, oliveres..) fins a la BODEGA dels FRARES.

Visita de la bodega, degustació de vins, compra qui vullga, contemplació del paisatge…  És un lloc molt bonic! Allí ens arreplegará el bus.

Dinar a CA JULIO.  Menú:

PRIMER

 • «Esgarraet» de pimentó roig amb «capellanets».
 • Calamar fregit.
 • Mandonguilles casolanes de carn.
 • Pa torrat amb tomata i «all i oli».

SEGON

 • «Gaspatxo manchego amb rovellons”. 

POSTRES

 • Carabassa torrada (de la terra) amb bola de gelat.

– Begudes: Aigua, cervesa, refrescos, cafés e infusions. El vi NO ESTÁ INCLÓS perquè després de una cata és un poc complicat…  Els que el demanem, ho tindrem de pagar individualment o per grup.

Preus: Autobús (35 places) 15,00€ per persona. Menú 30€.

Més coses que podem vorer

El paisatge dels Alforins en hivern, com se monta la foguera de san Antoni en la plaça del poble per «la junta de Fábrica»(es el mateix muntatge que la de Canals), comprar en la panadería d´Adela…..

Es requerix inscripció prèvia a través del correu electrònic de la Secció de Cultura; info@societatexcursionistadevalencia.org  fins al dijous, dia 4 de gener
Si encara no eres socio/a de la nostra entitat i vols participar en els “Passejos culturals”, és condició prèvia omplir el document de preinscripción (el dia de l’eixida) i abonar l’import de 6 Euros.»
A partir d’eixe moment podràs gaudir, al llarc del mes, en totes les activitats que organitze la SEV, a traves de les seues seccións de Muntanya, Colla de Senders, Familia, Culturals i Marxa Nórdica.

EXCURSIÓ: Fontanars dels Aforins
Autobús preu per a participants amb Targeta Federativa: 15 €. Autobús preu per a participants sense Targeta Federativa: 18 € (inclou en aquest cas l’Assegurança d’Accidents).

Aquests imports es faran efectius mitjançant transferència al compte de la SEV:
ES38 3159 0009 9125 79566726 – Com a referència s’indicarà el nom de la persona inscrita.

O mitjançant el pagament en efectiu en la seu de la SEV, carrer Gas Lebón, 5 baix, esquerra, fent també saber si volen Menú. Els dies d’abertura són dimecres i dijous de 19 a 21 hores.

La inscripció començarà en el moment de fer-se pública l’activitat.
El darrer dia d’inscripció serà el 04/01/2023.
No presentar-se a l’eixida, sense anul·lació prèvia, produirà la pèrdua de l’import del viatge.


Fontanars dels Alforins, por Joana Estellés

Llegada a Fontanars (aproximadamente 09:30h). Almorzar (café, cortado, etc.). Es mejor hacerlo al comienzo, no parar y perder tiempo.

Caminata fácil por la zona baja, llanura de la Sierra de la Umbría (entre bancales de viñas, olivos..) hasta la BODEGA de los FRAILES.

Visita de la bodega, degustación de vinos, compra quién quiera, contemplación del paisaje… Es un lugar muy bonito! Allí nos recogerá el bus.

Comer en CA JULIO. Menú:

PRIMERO

 • «Esgarraet» de pimiento rojo con «capellanets».
 • Calamar frito.
 • Albóndigas caseras de carne.
 • Pan tostado con tomate y ajoaceite.

SEGUNDO

 • «Gazpacho manchego con robellones”

POSTRES

 • Calabaza al horno (de la tierra) con bola de helado

– Bebidas: Agua, cerveza, refrescos, cafés e infusiones. El vino NO ESTÁ INCLUIDO porque después de una cata es un poco complicado…  Los que lo pedimos, lo tendremos que pagar individualmente o por grupo.

Precios: Autobús (35 plazas) 15,00€ por persona. Menú 30€.

Más cosas que podamos ver…
El paisaje de los Alforins en invierno, como se monta la hoguera de san Antoni en la plaza del pueblo por «la junta de Fábrica» (es el mismo montaje que la de Canals), comprar en la panadería d´Adela…..

Se requiere inscripción previa a través del correo electrónico de la Sección de Cultura; info@societatexcursionistadevalencia.org  hasta el día 4 de enero.
Si todavía no eres socio/a de nuestra entidad y quieres participar en los “Actividades culturales”, es condición previa cumplimentar el documento de preinscripción (el día de la salida) y abonar el importe de 6 Euros.  
A partir de ese momento podrás disfrutar durante el mes, de todas las actividades que organice la SEV, a través de sus secciones de: Montaña, Colla de Senderos, Familia, Culturales y Marcha Nórdica.

EXCURSIÓ: Fontanars dels Aforins
Autobús precio para participantes con Tarjeta Federativa: 15 €. Autobús precio para participantes sin Tarjeta Federativa: 18 € (se incluye en este caso Seguro de Accidentes).

Estos importes se harán efectivos mediante transferencia bancaria a la cuenta:
ES38  3159 0009 9125 79566726 – Como referencia se indicará el nombre de la persona inscrita.

O mediante pago en efectivo en la sede de la S.E.V., calle Gas Lebón, 5 bajo izquierda. Los días de apertura son miércoles y jueves de 19 a 21 horas.

La inscripción comenzará en el momento de hacerse pública la actividad.
El último día de la inscripción será el 04/01/2023.
No presentarse a la salida, sin anulación previa, producirá la pérdida del importe del viaje.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *