Exposició de pintura: Musas. Inspirational paper

Exposició de pintura
Musas. Inspirational paper

Exposició de pintura de l’autora: José Falomir Poderoso

El pròxim dia11 de gener, tindrem el plaer d’assistir a la inauguració de l’exposició de pintura que sota la marca “Muses” ens presentarà la nostra companya Jose Falomir Poderós.

Jose, ens trasllada la seua creativitat i sentir i ens compta per què pinta:

“L’objectiu d’una mirada sobre un llenç, és comunicar una sensació. La meua manera d’expressar-me, és a través del moviment ondulat, versàtil, senzill i de gran fortalesa de la línia; la mescla i el joc de la tinta sobre l’aigua; l’explosió plena de vida del color i la textura que genera la combinació d’aquarel·la, tinta i gouche.

La naturalesa és passió, llum, puresa, contrastos. No és difícil que t’atrape i siga font d’inspiració. Connecta amb tots els que s’acosten a conéixer-la. Així, jo intente aquesta unió a través dels meus dibuixos i que ells, siguen muses per a vosaltres.”

Us convidem a acompanyar-nos en aquesta nova activitat expositiva de la nostra entitat.

Facebook: @Musasinspiration
Instagram: #musaspaper


Exposición de pintura
Musas. Inspirational paper

Exposición de pintura de la autora: José Falomir Poderoso

El próximo día11 de enero, tendremos el placer de asistir a la inauguración de la exposición de pintura que bajo la marca “Musas” nos presentará nuestra compañera Jose Falomir Poderoso.

José, nos traslada su creatividad y sentir  con sus trabajos y nos cuenta por qué pinta:

“El objetivo de una mirada sobre un lienzo, es comunicar una sensación. Mi forma de expresarme, es a través del movimiento ondulado, versátil, sencillo y de gran fortaleza de la línea; la mezcla y el juego de la tinta sobre el agua; la explosión llena de vida del color y la textura que genera la combinación de acuarela, tinta y gouche.

La naturaleza es pasión, luz, pureza, contrastes. No es difícil que te atrape y sea fuente de inspiración. Conecta con todos los que se acercan a conocerla. Así, yo intento esta unión a través de mis dibujos y que ellos, sean musas para vosotros.”

Os invitamos a acompañarnos en esta nueva actividad expositiva de nuestra entidad.

Facebook: @Musasinspiration
Instagram: #musaspaper