Comentant amb els nostres companys de Marxa Nòrdica que alguns membres de senders anavem a fer el tradicional bivac al cim de Penyagolosa, va sorgir la proposta de realitzar una acampada de fi de curs i així mantindre el contacte amb socis, simpatitzants i famílies que solen acudir als campaments d’estiu i al mateix temps donar a conéixer la nova societat. Un animós grup es va encarregar d’organitzar-la, sol·licitar permís i coordinar les activitats, visita al centre d’interpretació, excursions pel parc, ascens al cim, activitats per als xiquets i naturalment el bivac al cim. Tots vam pasar un agradable i fresc cap de setmana i es va proposar que es repetira esta activitat. Gràcies a tots per la vostra col·laboració i assistència i que passeu unes bones vacances.
Miquel Ortiz

Como hay no sé cuantas fotos y no creo que deba ponerlas todas en el blog, he seleccionado las más significativas, las demás os las dejo en varios enlaces.

Un comentario en «Penyagolosa, Acampada Fundacional»
  1. Fantàstic, és emocionant la implicació de tanta gent, crec que aquells que ens precediren en el CEV deixaren un llegat que no podem oblidar. La "Societat Excursionista de València" recull el repte i està demostrant estar a l'altura de les circumstàncies. Gràcies amics.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *