Per fi la nostra «Societat Excursionista de València» és una realitat, legalitzada i reconeguda. Malgrat que mai hem faltat a la cita amb la Natura, ara ens congratulem de que ho fem amb noms i cognoms.
Esta excursió, si bé, és la primera que realitzem com a nova entitat, no deixa de ser una més en la llista d’activitats que hem decidit que siga llarga i fructificant.

Avui la Colla de Senders ens apropa als limits de la comarca de La Valldigna, un passeig per la serra del Buixcarró entre els termes municipals de Pinet i Quatretonda.

Esmorzàrem en el Pla de Corrals i amb cotxes per la pista que du a Quatretonda arribàrem fins la senda que puja a la «font de la Falaguera» i la «casa del tio Honorio», uns 300 m. de desnivell que es va fer molt agradable. Com també agradable fou la caminada per la cresta albirant la vall de Pinet, amb la seua forma circular on al llarg del temps ha anat dipositant-se de dels barrancs dels voltants la marga de color roig donant-li eixe aspecte tan característic al seu paisatge.
Algunes cases mig enderrocades ens donaven testimoni d’una activitat de subsistència no massa llunyana en el temps.
Després d’una llarga baixada arribàrem a la pista novament i d’alli en poc més de 20 minuts a l’àrea recreativa de «la Bastida» on dinàrem i descansàrem. Ja de tornada als cotxes passàrem per l’alberg que estava tancat.
El vent ens acompanyà en tot moment però açò no va impedir que el bon humor i les rialles foren, com sempre, el nostre company de caminada.
Us deixe algunes fotos com record d’este diumenge on la flor d’ametller donava color a un dia amenaçador què frisava, sense aconseguir-ho totalment, amagar el sol.

Fotos de Agutí

Un comentario en «Serra del Buixcarró»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *