EL MARROC. L’Atles i les Ciutats Imperials, per Joan Grifoll
23 de novembre de 2022, 19:30h.

EL MARROC. El Gran Sud, per Joan Grifoll
15 de desembre de 2022, 19:30h.

Lloc: Carrer Lebón, 5-Bj.Iz. – 46023 València.

Al llarg de 15 anys el Centre Excursionista de València va organitzar nombrosos viatges de turisme, aventura i muntanya al Regne de Marroc. Per a atraure als interessats en aquest tipus de viatges s’anava canviant el programa i els itineraris, el que va donar com a resultat un extens coneixement dels llocs més interessants del país. Des de Xauen a Marraquech es visitaven les anomenades Ciutats Imperials (Fes, Meknés, Casablanca…) i en el Sud eren habituals les visites a Ouarzazate, Erg Chebbi, Vall del Draa, Gorges del Todra, etc.

Amb aquestes dues projeccions anem a intentar oferir una visió general d’aquest país, tan pròxim geogràficament com llunyà des del punt de vista social i humà, centrant-nos tant en els indrets més visitats pels viatgers europeus com en altres que resulten desconeguts per a la majoria i que anavem descobrint viatge a viatge. Sens dubte, aquesta col·lecció d’imatges resultarà sorprenent per a aquells que mai no han viatjat a Marroc i inclús per als que ho han fet seguint únicament les rutes més habituals.


MARRUECOS. El Atlas y las Ciudades Imperiales, por Joan Grifoll   
23 de novembre de 2022, 19:30h.    

MARRUECOS. El Gran Sur, por Joan Grifoll   
15 de diciembre de 2022, 19:30h

Lugar: Calle Lebón, 5-Bj.Iz – 46023 Valencia

A lo largo de 15 años el Centre Excursionista de València organizó numerosos viajes de turismo, aventura y montaña al Reino de Marruecos. Para atraer a los interesados en este tipo de viajes se iba cambiando el programa y los itinerarios, lo que dio como resultado un extenso conocimiento de los lugares más interesantes del país. Desde Xauen a Marrakech se visitaban las llamadas Ciudades Imperiales (Fez, Meknés, Casablanca…) y en el Sur eran habituales las visitas a Ouarzazate, Erg Chebbi, Valle del Draa, Gargantas del Todra, etc.

Con estas dos proyecciones vamos a intentar ofrecer una visión general de este país, tan próximo geográficamente como lejano desde el punto de vista social y humano, centrándonos tanto en los lugares más visitados por los viajeros europeos como en otros que resultan desconocidos para la mayoría y que íbamos descubriendo viaje a viaje. Sin duda, esta colección de imágenes resultará sorprendente para aquellos que nunca han viajado a Marruecos e incluso para los que lo han hecho siguiendo únicamente las rutas más habituales.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *