Exposició de pintura i Xarrada “Espadà”

Exposición de pintura y Charla/Exposició de pintura i Xarrada “Espadà”
“Espadán” charla de la Societat d’Amics de la Serra Espadà 
“Espadán” Exposición de pintura de Joana Esteller
Día: 05 de octubre de 2022
Lugar: Sede de la Societat Excursionista de València
Cl. Lebón, 5-Bj.Iz.  46023 Valencia.
Hora: 19:30 h.

El próximo día 5 de octubre, tenemos el placer de asistir a una charla que nos ofrecerán los amigos de la Societat d’Amics de la Serra Espadà, sobre el pasado, presente y futuro de la Sierra, pudiendo así valorar y conocer y respetar más ese valioso espacio.

Seguidamente asistiremos a la inauguración de la exposición de pintura “Árboles de la Sierra de Espadán, esculturas de la Natura” de nuestra compañera Joana Esteller.

Joana, nos muestra la emoción y sensaciones que Espadán y en concreto sus alcornoques le transmiten. Según sus propias palabras Espadán es “Lloc màgic, proper, font de sensacions. Formes dels seus arbres, colors del troncs i fulles canviants, indrets sorprendents, diferent lluminositat de les roques… al fons el blau del mar”.

Esperamos poder compartir con vosotros estas dos estupendas actividades en nuestra sede.


Exposición de pintura y Charla/Exposició de pintura i Xarrada “Espadà”
“Espadán” xarrada de la Societat d’Amics de la Serra d’Espadà
“Espadán” Exposició de pintura de Joana Esteller
Día: 05 d’octubre de 2022
Lloc: Sede de la Societat Excursionista de València
Cl. Lebón, 5-Bj.Iz.  46023 València.

Hora: 19:30 h.

El pròxim dia 5 d’octubre, tenim el plaer d’assistir a una xarrada que ens oferiran els amics de la Societat d’Amics de la Serra Espadà, sobre el passat, present i futur de la Serra, podent així valorar i conéixer i respectar més aqueix valuós espai.

Seguidament assistirem a la inauguració de l’exposició de pintura “Arbres de la Serra d’Espadà, escultures de la Natura” de la nostra companya Joana Esteller.

Joana, ens mostra l’emoció i sensacions que Espadà i en concret les seues sureres li transmeten. Segons les seues pròpies paraules *Espadán és  “Lloc màgic, proper, font de sensacions. Formes dels seus arbres, colors del troncs i fulles canviants, indrets sorprendents, diferent lluminositat de les roques… al fons el blau del mar”.

Esperem poder compartir amb vosaltres aquestes dues estupendes activitats en la nostra seu.